A murit la 34 de ani după ce a băut ceaiuri comandate pe internet, două fetiţe au rămas fără mamă

O tânără în vârstă de 34 de ani a murit răpusă de o boală necruţătoare. Rudele susţin că fata ar fi avut probleme cu ficatul, după ce ar fi consumat ceaiuri comandate pe internet.

14 nov. 2017, 17:43
A murit la 34 de ani după ce a băut ceaiuri comandate pe internet, două fetiţe au rămas fără mamă

O tânără din Bumbești-Pițic s-a stins din viață la 34 de ani, după ce a fost răpusă de o boală necruțătoare. În urma Narcisei au rămas două fete care sunt acum distruse de durere. Apropiații acesteia susțin că ar fi avut probleme cu ficatul, după ce ar fi consumat ceaiuri comandate pe internet și ar fi descoperit boala în urmă cu un an, însă era prea târziu să mai fie salvată de medici.

„Slăbise din cauza bolii. Nu ştiam să fi ţinut cură de slăbire. Ea a fost agent la Team Guard, la şomaj. Una dintre fetiţele ei cântă la chitară. Ea venea mereu cu fetele la zilele oraşului Bumbeşti-Jiu”, a spus un apropiat al tinerei, pentru Gorj Domino.

Una dintre fiicele Narcisei a împlinit recent 14 ani

Aceasta a postat, duminică, pe internet, mesajul „Te iubesc, inima mea”, la scurt timp după decesul mamei sale, primind zeci de mesaje de condoleanţe. „Sincere condoleanţe! În momentele acestea grele, cuvintele sunt de prisos, trebuie să fiţi tari şi să vă gândiţi că Narcisa a vrut ca voi să fiţi fericite, orice aţi face să ştiţi că ea vă veghează de acolo de sus şi vă iubeşte enorm şi e mereu alături de voi, în inima voastră, fiţi tari, dragelor”, i-a transmis una dintre prietene.

Citeşte şi: Protejează-ţi ficatul cu suc de pătrunjel