A murit după ce a mâncat un SANDVICI. Vezi ce a rămas în gâtul bărbatului timp de DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Un bărbat din Suedia a murit după ce a mâncat un sandvici cu carne de porc. Cu toate că avea probleme în a înghiţi alimente, doctorii nu au reuşit să afle motivul. Ulterior s-a descoperit că bătrânul înghiţise şi o scobitoare, care i-a rămas blocată în esofag pentru două săptămâni, înainte să se infecteze.

17 mai 2013, 09:14

Un bătrân de 60 de ani din sudul Suediei a avut nefericitul ghinion de a înghiţi o scobitoare în timp ce se bucura de un sandvici cu carne de porc, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Ikea retrage de la vânzare şi alte preparate culinare în care s-a descoperit carne de cal VIDEO

Ulterior, bărbatul a avut probleme în a înghiţi mâncarea, dar doctorii nu au fost în stare să determine cauzele acestei neplăceri, cu toate că au efectuat mai multe teste şi radiografii şi l-au trimis acasă.

Citeşte şi Părinţi fanatici: Au forţat-o să bea urină şi au bătut-o crunt ca să scoată dracii din ea

După zece zile, el s-a întors la spital cu o gaură în esofag şi o infecţie serioasă. Cu toate că a fost operat de urgenţă, el a murit a două zi din cauza unor complicaţii.

Incidentul a avut loc în cursul lunii decembrie, dar întâmplarea a fost oferită publicităţii în cursul acestei luni, într-un jurnal medical suedez.