A MURIT după ce s-a urcat pe un vagon de tren să-şi facă un SELFIE. Prietenul lui este GRAV RĂNIT

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Focşani a murit după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă şi s-a electrocutat. Prietenul lui, în vârstă de 24 de ani, a fost grav rănit.

10 oct. 2018, 06:29
A MURIT după ce s-a urcat pe un vagon de tren să-şi facă un SELFIE. Prietenul lui este GRAV RĂNIT

UPDATE: Tânărul focșănean electrocutat pe un vagon este Teodor Şuteu,  fiul unui caporal de la Brigada 282 Unirea Principatelor. Acesta tocmai îți terminase studiile la Londra și se înscrisese la master. El se întorsese din Anglia pentru a participa la înmormântarea bunicii sale. Tânărul care scăpat cu viață este Tiberiu Copaci, fiul fostului șef al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea, Mihai Copaci.

Cei doi tineri, ambii din Focşani, s-ar fi urcat pe vagon pentru a-şi face fotografii, rezultă din primele informaţii furnizate de Poliţia Vrancea. Unul dintre tineri a murit electrocutat, în timp ce cel de al doilea a fost rănit şi a reuşit să coboare singur de pe tren.

Accident de tren. Cel puţin 320 de persoane au fost rănite FOTO şi VIDEO

„În această dimineaţă, în jurul orei 4:10, în urma unui apel primit la numărul de urgenţă 112, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pe Bulevardul Gării din Focşani, pentru degajarea unei persoane electrocutate rămasă blocată pe o garnitură de tren. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Forţele de intervenţie au acţionat după întreruperea curentului electric, pentru coborârea de pe acoperişul vagonului a bărbatului de 22 de ani”, a comunicat ISU Vrancea.


loading...
Partenerii noștri