A MURIT! Gigi Becali, îngenuncheat de durere. „Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică”

Arbitrul orădean de fotbal căruia Gigi Becali i-a trimis bani de tratament a murit, miercuri dimineața, după ce a luptat doi ani cu cancerul.

07 mart. 2019, 08:34
A MURIT! Gigi Becali, îngenuncheat de durere. „Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică”

„Jucător de fotbal și arbitru, Lucian Știube, 31 ani, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Conducerea AJF și CJA Bihor transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate”, este mesajul tras pe pagina de socializare a Asociației Județene de Fotbal Bihor.

Citeşte şi Lovitură de teatru în războiul FCSB – CSA Steaua. Actul prin care Gigi Becali recunoaşte că Armata are palmaresul FOTO DOCUMENT

Vor fi ținute momente de reculegere la meciuri

La jocurile din weekend-ul 9-10 martie din Liga a 4-a și Liga a 5-a urmează să se ţină momente de reculegere în memoria tânărului arbitru. Lucian Ştiube a fost și profesor de sport la școala din Tileagd și a arbitrat în ligile a IV-a și a V-a. De doi ani, însă, din cauza bolii, acesta a fost nevoit să se retragă.

Recent, patronul FCSB Gigi Becali a donat o sumă importantă pentru tratamentul arbitrului orădean, bani care, din păcate, nu l-au mai putut ajuta pe tânăr în lupta sa cu maladia necruțătoare.