A murit încercând să îi salveze pe alţii. Povestea asistentei medicale care a pus mai presus vieţile altora decât pe cea a ei

Kirsty Boden, o asistentă medicală originară din Australia, care trăia în Marea Britanie, la Londra, în vârstă de 28 de ani, a fost una dintre victimele teroriştilor. Tânăra de 28 de ani a murit încercând să îi salveze pe alţii după atacul terorist de sâmbătă seara, de la Londra.

06 iun. 2017, 14:39
A murit încercând să îi salveze pe alţii. Povestea asistentei medicale care a pus mai presus vieţile altora decât pe cea a ei

Tânăra a murit încercând să-i salveze pe răniții în atacul terorist din Londra, din seara fatidică, când teroriştii au lovit din nou Marea Britanie priun atacuri odioase, soldate cu morţi să răniţi.

„Kirsty a fost iubită și adorată de familie, prieteni și iubit. Era o persoană deschisă, bună, generoasă și iubea să ajute oamenii (…) În timp ce fugea spre pericol, pentru a ajuta oamenii de pe pod, Kirsty și-a pierdut viața. Suntem foarte mândri de acțiunile ei curajoase care demonstrează că a fost o eroină, nu numai în acea seară, dar și în viața de zi cu zi”, a povestit familia tinerei.

Citeşte şi Mesajul islamiştilor din Statul Islamic care îngrozeşte Europa: Atacaţi!…

În atacul de sâmbătă, jihadiştii au ucis şapte persoane şi au rănit cel puţin 48. Trei terorişti s-au proiectat cu o furgonetă în pietonii de pe Podul Londrei şi apoi au înjunghiat cu cuţitul oameni nevinovaţi care se aflau pe pod în acele momente.

Poliţia metropolitană a arestat 12 persoane, dar acestea au fost eliberate ulterior din lipsă de acuzaţii.