A murit îndrăgitul actor Claudiu Pop, supranumit Akebono

Actorul maramureșean Claudiu Pop, cunoscut publicului sub numele de Akebono, a murit duminică. Nu sunt cunoscute la acest moment circumstanțele decesului.

01 aug. 2022, 11:44
A murit îndrăgitul actor Claudiu Pop, supranumit Akebono

În urmă cu câțiva ani, Claudiu Pop „Akebono” a dat dovadă de o mare ambiție, slăbind 80 de kilograme în aproximativ un an. Akebono, care cântărea inițial 203 kilograme, a ajuns la greutatea de 123 de kilograme, schimbarea fiind una spectaculoasă.

Claudiu Pop Akebono

Familia anunță că priveghiul va avea loc marți, la ora 19.00, la capela din Gârdani, iar înmormântarea se va ține miercuri, de la ora 13.00, cortegiul funerar urmând să pornească de la casa regretatului actor, din Sălsig, anunţă DirectMM.

Claudiu Pop a scris şi o carte despre lupta sa cu kilogramele, numită „Greu de slăbit”, în care povestea cum a reuşit să slăbească 80 de kilograme, un mare merit avându-l, aşa cum declara chiar actorul, antrenorul său, Florin Uceanu.

„Nu e foarte greu, dar nici usor. Cert este ca se poate. Pentru mine a fost foarte important ca am avut un antrenor ca Florin. Au fost momente in care ziceam „gata”. In astfel de momente, Florin stia ce avea de facut. Faptul ca el este o personalitate in domeniu ma obliga sa merg mai departe. Omul asta venea cu noaptea in cap sa „ne plimbam” si eu nu indrazneam sa il refuz. Daca mi-ar fi spus sa merg singur pe jos, nu ma tineam de treaba asta. Mai ales la inceput, cand era foarte greu. Acum, insa, nu mai sunt probleme, ma descurc singur.”, spunea Claudiu Pop, înainte de lansarea cărţii Greu de Slăbit.

Citeşte şi: Theo Rose, prima reacţie după ce a fost fotografiată „în flagrant” cu un alt bărbat: „A venit chestia asta ca un topor”