A MURIT într-un ACCIDENT GROAZNIC în timp ce-şi ducea AMANTA ACASĂ

Kadeel Newby a murit în timp ce îşi ducea amanta acasă, la ora 2 noaptea, după o întâlnire fierbinte. Tată a doi copii, tânărul în vârstă de 23 de ani a pierdut controlul volanului în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice cu aproape 120 km la oră, fără să poarte centura de siguranţă.

13 apr. 2017, 08:17

Kadeel Newby s-a izbit violent cu maşina de un pod, după o întâlnire cu amanta, şi a murit la spital, câteva ore mai târziu, scrie mirror.co.uk. Natasha Gregson, amanta bărbatului, a fost proiectată prin parbriz şi a suferit o fractură la cap şi o perforaţie a ficatului, dar este în afara oricărui pericol.

„Îmi amintesc că m-am trezit la spital. Aveam craniul fracturat şi ficatul perforat”, a spus Natasha Gregson, care dormea în momentul accidentului.

Kadeel Newby era căsătorit cu Korette, 26 de ani, din 2011, cu care avea doi copii, Kashai, 6 ani, şi Lauriyon, 3 ani. Relaţia cu soţia sa nu era tocmai ăn regulă, certurile având loc între ei aproape în fiecare zi. Amanta a declarat că ea nu ştia că este căsătorit, dat fiind faptul că el îi spusese că s-a despărţit de soţia sa de jumătate de an.