A murit Ion Petrişor, impresarul maneliștilor. S-a infectat cu Covid-19 în închisoare

Ion Petrișor, cunoscut în showbiz drept impresarul vedetelor, a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus în închisoare, acolo unde se afla din cauza ilegalităților pe care le-a comis de-a lungul anilor.

06 mai 2021, 12:46
A murit Ion Petrişor, impresarul maneliștilor. S-a infectat cu Covid-19 în închisoare

A murit Ion Petrişor, impresarul maneliștilor. Bărbatul s-a infectat cu noul coronavirus în închisoare şi a fost transportat de urgeță la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

A murit Ion Petrişor, impresarul maneliștilor

Anunțul trist a fost făcut chiar de fiica acestuia, Kristiana Rustem, care a mărturisit că în ultimele șase luni a pierdut trei persoane dragi din cauza virusului COVID-19. „De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu sa te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat”, a scris Kristiana Rustem pe contul său de Facebook.

Ion Petrișor este un om cunoscut în rândul maneliștilor, iar pentru mulți dintre ei a fost impresar. A ajuns celebru în special pentru organizarea concursurilor Miss Piranda.

Florin Salam, spectacol într-un restaurant din Bucureşti. Ipostaza inedită în care a fost surprins manelistul VIDEO

Vestea a venit ca un șoc pentru maneliști! Pe rețelele de socializare au apărut foarte multe mesaje, în care cunoscuți își arată regretul pentru ceea ce s-a întâmplat. Babi Minune a postat un mesaj pe contul lui de Facebook. „Odihnește-te în pace, suflet bun, nașul meu”, a transmis acesta. La rândul lui, Liviu Puștiu a aflat de această veste tristă și a transmis un mesaj în memoria lui Ion Petrișor: „Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine”.