A murit Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta! Victimă a procurorilor Portocală și Onea, a fost supus sistemului opresiv din justiție până când inima i-a cedat la aproape 50 de ani!

Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta, a murit marți dimineață la Spitalul din Iași. Potrivit unor surse, Iulian Herțanu a suferit un infarct. De câteva zile, Iulian Herțanu acuzase o stare de oboseală.

13 feb. 2024, 12:57
A murit Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta! Victimă a procurorilor Portocală și Onea, a fost supus sistemului opresiv din justiție până când inima i-a cedat la aproape 50 de ani!

Cumnatul fostului premier Victor Ponta, ieșeanul Iulian Herțanu, a încetat din viață. Acesta a suferit un infarct în cursul nopții trecute. Deși medicii au încercat să-l resusciteze, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Iulian Herțanu a fost cumnatul fostului premier Victor Ponta. Herțanu a fost cercetat și chiar reținut pentru câteva luni de procurorii DNA într-un dosar fals privind un contract de extindere a rețelei de canalizare în orașul Comarnic, dosar deschis pentru a forța căderea lui Victor Ponta.

Anchetat in cel mai opresiv mod, Iulian Hertanu a fost arestat timp de 6 luni în care a fost amenințat non-stop cu ani grei de închisoare pentru a face denunturi impotriva premierului Victor Ponta si a omului de afaceri Sebastian Ghita.

A murit Iulian Herțanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta! Victima a procurorilor Portocală și Negulescu a fost supus sistemului opresiv din justiție până când inima i-a cedat la aproape 50 de ani!

 

Pe lângă insistența procurorilor Portocală și Onea de a face denunțuri, Iulian Herțanu a avut viață grea și după gratii. A primit amenințări și a asistat la acte de violență, în arest, după ce a fost pus în aceeași celulă cu interlopul Daniel Ionuţ Pietraru, recunoscut pentru actele de violenţă și furt. Pietraru ar fi devenit agresiv, după ce şefii arestului i-ar fi refuzat anumite solicitări. Problemele lui Herțanu în arest au început chiar din prima noapte când colegul de celulă, interlopul Ionuţ Pietraru, ar fi încercat să-i fure ţigările şi mâncarea.

La putin timp dupa eliberarea sa din arest, viata lui Iulian Hertanu a luat-o la vale din toate punctele de vedere. In urmatorii ani in care a continuat sa fie anchetat in dosarul care nici acum in 2024 nu este inchis, Hertanu si-a pierdut in totalitate afacerile si orice posibilitate profesionala de a duce o viata prospera. Sotia lui Iulian Hertanu a ales sa divorteze de acesta tot din cauza problemelor pe care procurorii Portocala si Onea au continuat sa i le faca.

Pierzandu-si libertatea, afacerile, familia si intr-un final, iata si viata, Iulian Hertanu poate fi considerat fara nicio urma de indoiala o victima a justitiei de tip „Portocala”.