A murit la câteva zile după bal, iar acum toate fetele vor să îi poarte rochia albastră. Motivul este unul emoţionant

Noaptea balului a fost o noapte magica pentru Catherine Malatesta. A imbracat o rochie superba si a pasit la brat cu partenerul visurilor sale.

20 iun. 2017, 11:25
A murit la câteva zile după bal, iar acum toate fetele vor să îi poarte rochia albastră. Motivul este unul emoţionant

Desi pentru majoritatea fetelor de 16 ani, este un lucru absolut normal sa mearga la bal, pentru Catherine, care avea cancer in stadiul 4 si fusese externata doar cu o zi inainte din spital, acest fapt a fost un vis devenit realitate, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Denisa Manelista are şanse mici de supravieţuire. Ce spun specialiştii şi statisticile

„Mi-a spus: mama, pentru prima data in viata mea, chiar ma simt frumoasa. A fost un moment atat de frumos si am fost atat de fericita ca ea se simtea asa macar pentru o zi. A fost o noapte foarte speciala pentru toti”, si-a amintit mama Catherinei.

Balul de absolvire a avut loc pe 29 mai 2015, iar tanara a pierdut lupta cu viata pe 2 august, la un an dupa ce a fost diagnosticata cu cancer.

Cea mai mare dorinta a ei a fost sa mearga la bal si sa poarte o rochie frumoasa, sa se simta o printesa. Si visul ei s-a indeplinit.

Citeşte şi Raluca Macovei este bolnavă de cancer

Catherine a purtat o rochie superba, albastra, si s-a distrat alaturi de prietenii ei. La cateva zile dupa petrecere, a fost internata la Spitalul de Copii din Boston, unde a si murit pe 2 august.
Acum, in onoarea memoriei sale, prietenele ii poarta rand pe rand rochia de bal.

„Ma face foarte fericita ca fetele o onoreaza intr-un mod atat de simplu, dar incredibil de emotionant. Poarta spiritul fiicei mele cu ele”, a declarat mama tinerei.