A murit Nick Kamen, celebru pentru piesa „I Promised Myself”, hit al anului 1990 VIDEO

Nick Kamen, fostul model si cantaret britanic cunoscut pentru piesa "I Promised Myself", a murit la varsta de 59 de ani, dupa o boala indelungata.

06 mai 2021, 14:55
A murit Nick Kamen, celebru pentru piesa „I Promised Myself”, hit al anului 1990 VIDEO

A murit Nick Kamen, celebru pentru piesa „I Promised Myself”. Nick Kamen, pe numele sau adevarat Ivor Neville Kamen, a devenit cunoscut in 1985, dupa ce a aparut intr-o reclama la marca de jeans Levi’s 501, in care era vazut intr-o spalatorie, purtand doar boxeri in timp ce mai multe femei il urmareau cu privirile. Reclama, pe acordurile piesei „I Heard It Through The Grapevine” a lui Marvin Gaye, a contribuit la cresterea vanzarilor marcii si l-a propulsat pe Kamen la rangul de „sex simbol”, fapt ce a atras atentia divei pop Madonna.

A murit Nick Kamen, celebru pentru piesa „I Promised Myself”

Fascinata de carisma si de vocea frumoasa a modelului britanic, dupa cum a declarat ea atunci postului BBC, Madonna i-a permis lui Nick Kamen sa inregistreze una dintre piesele ei ramase in afara albumului „True Blue”, iar artista a asigurat partea de backing vocals. Cu piesa „Each Time You Break My Heart” compusa de Madonna, Nick Kamen a ajuns pe locul 5 in topul muzical din Marea Britanie si s-a clasat pe primul loc in topurile din Austria si Suedia cu hitul „I Promised Myself” din 1990.

Ce mai face Iulia Vântur de când s-a mutat în India alături de Salman Khan. Are succes după succes pe plan muzical

Stirea decesului sau a suscitat emotie in lumea muzicii, John Taylor, de la Duran Duran, asigurand ca modelul a fost „unul dintre cei mai amabili si mai afectuosi barbati” pe care i-a cunoscut.