A murit celebrul Nicu Galerie, unul dintre suporterii faimoşi ai lui Dinamo. Mesaj şocant apărut pe pagina lui de socializare

Nicu Galerie, pe numele său real Nicolae Paraschiv, unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai lui Dinamo, s-a stins din viaţă.

18 sept. 2019, 08:50
A murit celebrul Nicu Galerie, unul dintre suporterii faimoşi ai lui Dinamo. Mesaj şocant apărut pe pagina lui de socializare

Nicu Galerie a fost unul dintre cei mai activi suporteri ai lui Dinamo. A fost lider de galerie şi era una dintre cele mai pitoreşti apariţii între ultraşii dinamovişti. Asociatia „Dinamovisti pentru Dinamo” a anunţat miercuri că Nicu Galerie s-a stins din viaţă.

Drum lin spre ceruri, Nicu Galerie! Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a lui Nicolae Paraschiv, cunoscut de noi toți, ca „Nicu Galerie”. S-a stins o viaţă de om, națiunea dinamovistă a pierdut o fiinţă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că Nicu al nostru, cel care a condus galeria dinamovistă o lungă perioadă de timp, a plecat la ceruri. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor. Doamne, odihnește-l în pace!„, este mesajul postat de asociaţie, pe Facebook.

Decesul s-a produs miercuri, 18 septembrie, în jurul orei 5:00.

Pe pagina de socializare a lui Nicu Galerie a fost postat miercuri în jurul prânzului un mesaj care face trimitere la umorul negru care l-a caracterizat în permanenţă pe fostul şef de galerie al „câinilor”.