A MURIT REGELE ROMILOR DIN ANGLIA. Mii de oameni au venit să-i aducă un omagiu. Florile au fost cărate cu 3 camioane VIDEO

Ivor Hughes a murit in somn in locuinta lui din Ilchester (Somerset), din pricina unei insuficiente cardiace.

04 oct. 2018, 11:47

Fermier si negustori de cai, Ivor Hughes a avut parte de niste funeralii pe gustul lui, scrie wowbiz.ro. Cortegiul funerar a fost insotit de 12 limuzine si trei camioane incarcate cu flori. Mii de oameni au venit sa isi arate respectul pentru „Regele romilor”.

Citeşte şi S-a stins din viaţă subit, la 39 de ani. Lasă în urmă doi copii orfani. Ce au descoperit medicii la autopsia vedetei

Au fost aduse la funeralii inclusiv un tractor care a carat trandafiri si un cal artificial, realizat special ca omagiu pentru fostul negustor de cai.

Sicriul a fost dus in biserica pe melodiile „Mr. Bombastic” a lui Shaggy si „No Woman No Cry” a lui Bob Marley.

„A fost Ivor al nostru, Regele familiei noastre, intotdeauna puternic, un lider. Era nebun dupa animale si avea mereu cei mai buni cai. Avea un simt foarte dezvoltat al umorului si ajuta intotdeauna pe oricine”, au transmis rudele lui Ivor Hughes.

„Frate, iti vom simti lipsa si te vom iubi pentru totdeauna”, a fost mesajul scris de alti apropiati ai „Regelui romilor” pe o carte funerara.


loading...
Partenerii noștri