A murit subit în miezul nopţii, în braţele iubitului ei. Ce s-a descoperit la autopsia fetei

Moartea inexplicabila a unei eleve de 18 ani, a produs un soc in randul adolescentilor de la Colegiului National "Constantin Bratescu" din Constanta, potrivit stirileprotv.ro.

12 mai 2016, 08:52
A murit subit în miezul nopţii, în braţele iubitului ei. Ce s-a descoperit la autopsia fetei

Vestea a cazut ca un trasnet peste parintii tinerei care stiau ca fata este putin racita si se plangea de dureri in piept. Peste noapte, prietenul ei a observat ca se simte rau, a cerut ajutor, dar medicii nu au avut niciun succes cu resuscitarea. Fata era o eleva olimpica si visa sa predea istoria.

Probleme fetei au inceput joia trecuta cand Sandra i-a zis mamei sale ca se simte rau. Vineri seara a venit acasa cu simtomele unei raceli. Le-a spus celor in jur ca are dureri in piept, dar a dus totul pe picioare. Parintii i-au dat medicamente de raceala si i-au facut niste ceaiuri.

Duminica seara Sandra s-a intors in Constanta la prietenul ei, cu care locuia, si i-a spus acestuia ca ar fi mai bine. Luni, s-a plans insa unei profesoare ca are din nou dureri in piept dar a ramas la ore si parea, spun colegii, bine dispusa.
Ultima data, Sandra a vorbit a vorbit, luni seara, cu sora ei, la ora zece. Apoi durerile s-au intetit. Intr-un final, a reusit sa adoarma dar, spre miezul noptii, prietenul ei a auzit-o cum tuseste si se ineaca si a sunat la 112.

Intre timp a ajuns si un echipaj de la ambulanta dar tanara era deja in agonie. Medicii au resuscitat-o peste o ora dar eforturile lor au fost zadarnice.

Dupa autopsie, medicii au constatat ca fata a avut de o infectie respiratorie puternica provocata de un virus, si, netratat corect, boala i-a provocat problemele cardiace care i-au fost fatale.