A murit subit la volan, cu băieţelul ei de doi ani alături. 24 de ore a stat copilul lângă cadavrul mamei

O întamplare tragică a avut loc în Marea Britanie, unde un copil numai 2 ani a stat mai bine de 24 de ore prins intr-o masina, alaturi de cadavrul mamei lui, dupa ce aceasta a incetat subit din viata, la volan. Alina Roberts, in varsta de 33 de ani, a murit subit, in timp ce era la volan. Tanara conducea spre casa, cu fiul ei de doi ani alaturi, pe care tocmai il luase de la o ferma pentru copii.

02 apr. 2015, 13:36
A murit subit la volan, cu băieţelul ei de doi ani alături. 24 de ore a stat copilul lângă cadavrul mamei

Femeia era insarcinata in 22 de saptamani si se casatorise cu Alex, tatal copiilor ei, in urma cu numai noua luni, scrie zdi.ro.

Alex a fost cel care a anuntat disparitia femeii, dupa ce a vazut ca aceasta nu mai soseste acasa. Impreuna cu membrii familiei, au inceput sa o caute frenetic.

Citeşte şi O fostă participantă a unui SHOW de TALENTE, la un pas de moarte după ce un CÂINE i-a sărit la GÂT FOTO

La mai bine de 24 de ore, o patrula de politie a gasit-o pe Alina moarta in masina, alaturi de baietelul ei, care ii imbratisa trupul neinsufletit. Trecusera mai bine de 24 de ore de la disparitie, iar politistii au fost socati de scena peste care dadusera.

Detectivii infirma ipoteza unei sinucideri si nu au gasit circumstante care sa ridice suspiciuni, asa ca numai un medic legist va putea sa stabileasca cu exactitatea cauza decesului.

Tanara era profesoara si iubita in comunitatea din care facea parte.