A murit un mare campion. Ce a scris George Ogăraru pe Facebook

A murit legendarul olandez Piet Keizer, omul care a contribuit decisiv la transferul lui George Ogăraru de la Steaua la Ajax Amsterdam.  

11 feb. 2017, 15:10
A murit un mare campion. Ce a scris George Ogăraru pe Facebook

Piet Keizer, legendă a echipei Ajax Amsterdam şi a naţionalei Olandei, a încetat din viaţă la vârsta de 73 de ani. Printre cei care au transmis condoleanţe după decesul lui Keizer se numără şi George Ogăraru, care scrie că îi datorează olandezului transferul la Ajax, realizat în 2006.

„A murit Piet Keizer.
Mentor, coleg si prieten bun al lui Johan, capitan al unei generatii extraordinare si cea mai buna extrema pe care Ajax a avut-o vreodata…club caruia si-a dedicat intrega cariera…490 meciuri in prima echipa.
Lui ii datorez transferul la Ajax.
In urma cu aproape 11 ani, dupa meciul cu Betis Sevilla, a venit Bucuresti pentru a ma cunoaste personal si a-mi propune sa semnez cu echipa pentru care jucase el, Johan , Van Basten, Kluivert etc. In acel timp, Piet avea functia de sef al scouterilor de la Ajax. 
Zilele trecute l-am intalnit din nou in academie…am petrecut jumatate de ceas impreuna…eu am crezut ca vorbim despre fotbal…de fapt Piet venise sa isi ia ramas bun.
Odihneste-te in pace Piet Keizer!”, a scris Ogăraru pe Facebook