A murit unul dintre durii cinematografiei mondiale. Starul a fost găsit întins pe jos, în casă

Mahesh Anand Khan (stânga), unul dintre cei mai iubiți actori de la Bollywood a murit la vârsta de 57 de ani. Cadavrul său a fost găsit într-o avansată stare de descompunere, în reşedinţa actorului din Mumbai, bănuindu-se că acesta a murit cu cel puţin două zile înainte.

11 feb. 2019, 17:58
A murit unul dintre durii cinematografiei mondiale. Starul a fost găsit întins pe jos, în casă

Mahesh Anand Khan a început să fie cunoscut odată cu rolurile negative interpretate în filmele din anii 1990. Acesta era cunoscut pentru rolurile negative pe care le-a jucat. Cele mai iubite apariții ale sale au fost în ‘Rangeela Raja’, care a apărut pe 18 ianuarie a anului acesta.

Nu știam că el s-a stins din viață. Noi nu mai ținem legătura încă din 2002„, a spus fosta soție a lui Mahesh Anan. Actorul a jucat în Shahenshah (1988), Majboor (1989), Swarg (1990), Thanedaar (1990), Vishwatma (1992), Gumrah (1993), Khuddar (1994).

Actorul de la Bollywood Mahesh Anand Khan a fost găsit fără suflare în locuința sa din Mumbai azi. Motivul decesului nu este cunoscut. Trupul său a fost dus de la spitalul Cooper pentru autopsie„, a fost şi postarea ANI, pentru a informa publicul despre decesul iubitului actor.

Cauza decesului lui Mahesh Anand nu a fost dată publicităţii, cadavrul fiind găsit într-o avansată stare de descompunere.