A născut, deşi nu a făcut amor niciodată. „Acum sunt gata să am relaţii intime”

O femeie a născut, deși nu a făcut amor niciodată, din cauza unei disfuncții sexuale. Acum că a devenit mamă, ea susține că este pregătită să întrețină relații intime.

10 mart. 2019, 08:38
A născut, deşi nu a făcut amor niciodată. „Acum sunt gata să am relaţii intime”

Femeia care a născut, deși nu a putut face amor niciodată, Revati Bordawekar, din Ahmednagar, India, a aflat despre problema ei la vârsta de 22 de ani, scrie a1.ro.

Când s-a căsătorit, la vârsta de 25 de ani, Revati Bordawekar i-a spus soțului ei despre această problemă.

În ciuda tuturor sfaturilor pe care le-a primit, femeia nu a putut face amor cu soțul ei. Ulterior, ea a apelat la ajutorul medicilor, care au diagnosticat-o cu disfuncția sexuală numită vaginism.

Citeşte şi Totul despre secretele amorului: 13 sfaturi pentru a va creste libidoul

După ce a primit diagnosticul, femeia a suferit o intervenție chirurgicală, dar în zadar.

Pentru că își dorea să devină mamă, ea a apelat la fertilizarea in vitro și a rămas însărcinată în luna mai a anului trecut.

„Eram disperați (ea și soțul ei, n.r.) să scăpăm de această problemă, deoarece ne doream să devenim părinți”, a povestit femeia care a născut deși nu a făcut amor niciodată.

Revati Bordawekar a ales să nască natural, în februarie 2019. Ea a născut o fetiță și susține că după ce a reușit să nască în acest mod, crede că va putea face amor. Însă, femeia a precizat că nu este sigură că va scăpa de problema din viața ei intimă.