A omorât trei persoane cu maşina în timp ce totul era transmis live pe facebook. Ce a declarat şoferul teribilist

Șoferul care a provocat accidentul din localitatea Văcăreni, județul Tulcea, transmis live pe Facebook, le-a spus anchetatorilor că regretă ce s-a întâmplat. El a precizat că a fugit de la locul evenimentului rutier pentru că s-a speriat. Bărbatul este în arest preventiv.

13 aug. 2019, 13:11
A omorât trei persoane cu maşina în timp ce totul era transmis live pe facebook. Ce a declarat şoferul teribilist

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost audiat de polițiștii tulceni și a explicat ce s-a întâmplat duminică seară, când a intrat cu mașina într-o curte din localitatea Văcăreni, afirmând că îi pare rău pentru cele petrecute.

„La audiere a spus, între altele, că regretă cele petrecute, că au murit oameni”, au precizat surse din rândul anchetatorilor.

De asemenea, el le-a mai spus anchetatorilor că a fugit după producerea accidentului pentru că s-ar fi speriat.

O femeie și un copil au murit, duminică seara, iar o femeie însărcinată a murit la spitalul din Galați, după ce o mașină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din județul Tulcea. Alte trei persoane, două din mașină și una din curte, au fost rănite.

Potrivit polițiștilor, șoferul avea, la momentul testării, o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai multe persoane au scris pe Facebook că din mașină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident și în momentul impactului.

Pe numele bărbatului a fost emis, luni seara, mandat de arestare preventivă.