A participat la o partidă de sex în trei la iniţiativa soţiei, dar a doua zi ceva şocant s-a întâmplat

Un bărbat din Marea Britanie a fost arestat pe nedrept pentru agresiune sexuală, după ce a luat parte la o partidă de sex în trei cu două prietene, scrie The Mirror.

23 apr. 2016, 19:55
A participat la o partidă de sex în trei la iniţiativa soţiei, dar a doua zi ceva şocant s-a întâmplat

Polițiștii l-au arestat pe Colin Paplin pentru cinci ore, după ce prietena sa și o altă amică au mințit la poliție că acesta le-ar fi agresat sexual. Totul s-a petrecut în casa iubitei sale, Emma Riche-Webber, unde avea loc o petrecere, la care participa și o prietenă – Zinzile Ademuni-Odeke. Partida de sex a fost inițiată de iubita bărbatului. „Eram îndrăgostit de Emma și aș fi făcut orice ca să o fac fericită. Nu am făcut decât să ne distrăm”, a spus bărbatul. A doua zi, Colin a fost arestat pentru agresiune sexuală.

Omul a avut nevoie de mai multe zile pentru a scăpa de acuzații, iar între timp a trebuit să renunțe la slujbă și chiar să se mute din oraș pentru a începe o nouă viață.

Între timp, Riche-Webber a arecunoscut că a mințit și a fost condamnată a opt luni de închisoare. Cealaltă femeie a preferat să își susțină nevinovăția și a fost condamnată la 18 luni de închisoare.