A picat WhatsApp? Mii de utlilizatori ai aplicaţiei de chat întâmpină PROBLEME

Mii de utilizatori WhatsApp întâmpină în acest moment probleme în a comunica prin intermediul aplicaţiei de chat. E vorba de utilizatori din mai multe state din Europa şi Statele Unite ale Americii.

31 aug. 2017, 16:16

Probleme la WhatsApp. E vorba de probleme de accesare a aplicaţiei, dar şi de trimitere şi primire a mesajelor.

Platforma are peste 1,2 miliarde de utilizatori şi a fost cumpărată de Facebook, în urmă cu trei ani, pentru suma de 19 miliarde de dolari.

Cei de la WhatsApp, companie deţinută de Facebook, lucrează la o nouă aplicaţie de chat, care va apărea, în primă fază, pe Android. 
Aplicaţia în cauză este menită să înlesnească comunicarea dintre companii şi clienţii acestora. Mai mult, aplicaţia va include o nouă funcţie, numită „Verified Business Accounts”, care va afişa o mică insignă verde în dreptul numerelor de telefon care aparţin companiilor. Aplicaţia pentru companii se va numi, se pare, WhatsApp Business. Deocamdată este în lucru doar o versiune pentru Android. Facebook a cumpărat WhatsApp cu 19 miliarde de dolari în 2014, dar nu a găsit încă o modalitate eficientă de a câştiga bani de pe urma celor peste 1 miliard de utilizatori ai aplicaţiei. Compania ia în considerare şi integrarea unui serviciu de microplăţi în India, cea mai mare piaţă pentru aplicaţie. WhatsApp a fost cea mai descărcată aplicaţie din magazinul virtual Google Play în luna iulie a acestui an. Pe următoarele trei locuri s-au situat tot aplicaţii Facebook: Messenger, Facebook şi Instagram.