A pierdut 16 sarcini şi a născut un copil mort în ultimii 7 ani. Ce a făcut la a 18-a încercare este uimitor

O femeie din Marea Britanie, care a pierdut 16 sarcini şi a născut un copil mort în ultimii 7 ani, a uimit medicii la a 18-a încercare.

25 iun. 2015, 10:40

Tasha Adams, o femeie de 30 de ani Londra, şi-a dorit toată viaţa o familie mare şi a făcut tot posibilul să facă copii. Astfel, ea a trecut prin multe şocurile emoţionale, având în minte un sigur lucru, să ducă o sarcină la bun sfârşit.

Citeşte şi Despre sarcină: Lucruri la care să te gândeşti înainte să rămâi însărcinată

Într-un final, după 16 sarcini pierdute şi un copil mort, ea a reuşit să ajungă în luna a opta cu cel de-al 18 bebeluş. Cu toate acestea, la un moment dat, ea a simţit că micuţul nu mai mişcă şi s-a dus de urgenţă la spital, potrivit Daily Mail.

Acolo, medicii au fost îngrijoraţi întrucât au descoperit că bebeluşul are un ritm cardiac normal, însă se mişcă foarte puţin. Timp de 3 zile, mama a stat în spital cu o emoţie de nedescris. După ce a intrat în travaliu, copilul nu se mai mişcă aproape deloc, doar atunci când medicul o apasa pe burtă. Din fericire, opt ore mai târziu însă, femeia a reuşit să nască. Medicii au numit micuţul o adevărată minune. Mai mult, el este perfect sănătos.

Citeşte şi Reguli de urmat dacă ai peste 30 de ani şi eşti gravidă

Mi-am ţinut respiraţia până ce l-am auzit plângând„, a spus ea.