A pierdut avionul pentru că a LEŞINAT pe aeroport din cauza durerilor de DINŢI

Un incident fără precedent s-a produs pe Aeroportul din Chişinău. O femeie a pierdut avionul după ce a leşinat din cauza durerilor de dinţi.

05 oct. 2014, 06:05
A pierdut avionul pentru că a LEŞINAT pe aeroport din cauza durerilor de DINŢI

A pierdut zborul pentru că a leşinat cu câteva minute înainte de decolarea avionului. Este vorba despe o pasageră care susţine că s-a simţit rău cu doar 20 de minute înainte de îmbarcare. Mai mult femeia spune că reprezentanţii companiei aeriene au refuzat să o ajute, informează publika.md.

Natalia Polcovnicova susţine că a venit cu aproape două ore înainte de decolarea avionului de pe cursa Chişinău-Milano. Înainte de îmbarcare, femeia s-a simţit rău şi a leşinat din cauza durerilor de dinţi. Ea spune că deşi mai erau 15 minute până la decolare, reprezentanţii companiei au refuzat să o ajute să urce la bord.

„Când mi-am revenit, mai erau 15 minute până la decolarea avionului. Mi-au spus că avionul a zburat fără mine. Au vorbit grosolan şi au strigat la mine că avionul meu a zburat şi ei m-au chemat, iar eu trebuia să mă apropii. Eu nu m-am putut apropia, fiindcă îmi era rău”, a explicat pasagera.

Disperată femeia şi-a sunat sora care a venit în grabă la Aeroport. „Pe la orele 13:00 m-a sunat sora şi mi-a zis că îi este rău. Ea plângea şi nici nu putea vorbi. Şe albise la faţă şi ştiu că cu trei zile în urmă a suportat o intervenţie chirurgucală”, a menţionat sora pasagerei.

Ulterior, pasagera a solicitat de la compania aeriană un alt bilet, însă aceştia au cerut încă o mie de lei. Solicitaţi de presă reprezentanţii companiei nu au răspuns la telefon.