A pierdut opt măsuri la haine la „Dansez pentru tine”. „Dansul a fost mai bun decât sexul”

Lisa Riley a devenit un adevărat fenomen prin participarea sa la varianta britanică a show-ului "Dansez pentru tine". Deşi este supraponderală, Lisa a avut prestaţii incredibile alături de partenerul ei, cu care a reuşit să ajungă până în semifinală, unde au fost, însă, eliminaţi. Incredibilă este şi declaraţia pe care a făcut-o despre participarea la show.

17 dec. 2012, 18:29
A pierdut opt măsuri la haine la „Dansez pentru tine”. „Dansul a fost mai bun decât sexul”

Dansul este mai bun decât sexul„, a spus Lisa Riley, când a fost rugată să spună ce a însemnat pentru ea participarea la „Strictly Come Dancing”.

Vedeta purta haine măsura 26 când a început show-ul, iar acum a scăzut opt numere. Pe lângă faptul că se simte mult mai în formă şi mult mai încrezătoare, Lisa spune că a fost tratată „ca o prinţesă”.

Dansul a fost mai bun decât sexul pentru mine. A trebuit să fie, pentru că am fost prea ocupată în toată perioada asta. Am dansat şi 11 ore pe zi, iar apoi urma fizioterapia„, a mărturisit Lisa, care declara recent că, deşi mulţi au criticat-o pentru că a apărut în concurs în ciuda gabaritului său, tocmai faptul că este supraponderală a făcut-o să accepte provocarea. „Am venit să dansez în numele grăsuţilor din întreaga lume”, spunea Lisa, care a reuşit câteva numere de-a dreptul impresionante alături de partenerul ei, Robin Windsor. Lisa a izbucnit în lacrimi când a fost eliminată în urma duelului, dar a precizat că nu a fost tristă: „Mă bucur mai ales pentru că am făcut auzită vocea fetelor supraponderale şi am arătat că ele nu doar stau şi mănâncă„.

Ultimul dans al perechii Lisa Riley – Robin Windsor, la „Strictly Come Dancing”: