A pierdut sarcina, după un avort spontan: „A fost o durere uriaşă, a fost traumatizant”

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood a vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei. Mai exact, ea și-a amintit de cât de mult a suferit atunci când a pierdut o sarcină și a mărturisit că în ciuda faptului că au trecut atâția ani de atunci, durerea e incomensurabilă.   

01 iun. 2018, 12:38
A pierdut sarcina, după un avort spontan: „A fost o durere uriaşă, a fost traumatizant”

Celebra actriță Nicole Kidman a mărturisit că în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe când era căsătorită cu Tom Cruise a suferit un avort spontan și a fost devastată de această pierdere. 

”Din prima clipă în care eu și Tom ne-am căsătorit, ne-am dorit să avem copii. Am pierdut o sarcină la puțin timp după ce ne-am căsătorit, iar acest lucru a fost traumatizant.”, a povestit actrița pentru Daily Mail. 

Nicole Kidman avea doar 23 de ani atunci când a pierdut prima sarcină, la scurt timp după nunta cu Tom Cruise. Cei doi și-au dorit cu arsoare să aibă copii, așa că au adoptat doi, pe Connor și pe Bella. Ba mai mult, actrița  a mai rămas însărcinată, dar a suferit un avort spontan, chiar în perioada în care cei doi se pregăteau să divorțeze, după 11 ani petrecuți împreună. 

”A fost o durere uriașă din cauza pierderii primei sarcini, dar pe de altă parte ne bucuram de cei doi copii.”, a mai mărturisit actrița care a povestit că și-a dorit să devină mamă imediat după ce s-a căsătorit cu Tom Cruise. 

Nicole Kidman și-a îndeplinit, însă, visul de a deveni mamă câțiva ani mai târziu, când s-a căsătorit cu artistul Keith Urban, alături de care are două fetițe.