A plătit mafia să-i omoare fostul iubit, ai acesta a avut parte de o moarte cumplită. De ce s-a enervat aşa de rău

O femeie din Italia, în vârstă de 64 de ani, a angajat patru bărbați care fac parte din mafia siciliană, cărora le-a cerut să-i omoare fostul iubit, din cauză că i-a furat bijuteriile.

10 mart. 2019, 10:24
A plătit mafia să-i omoare fostul iubit, ai acesta a avut parte de o moarte cumplită. De ce s-a enervat aşa de rău

Bărbații au decis, astfel, să îl zidească de viu într-un zid pe bărbatul de 41 de ani. Acesta a dispărut fără urmă în 2013. Șase ani mai târziu, o anchetă făcută de procurorii anti-mafia din Sicilia a scos la iveală că bărbatul a fost zidit de viu în peretele unei vile din Senago.

Trupul victimei a fost descoperit în luna ianuarie, când vila se afla în renovare, însă informațiile au fost făcute publice de autorități abia vineri, scrie The Guardian.

Asasinii au fost arestați, fiind acuzați de crimă, dar și pentru că au ascuns cadavrul victimei.

Când femeia a aflat că totul a ieșit la iveală, a încercat să fugă din țară, însă a fost prinsă.

Potrivit anchetatorilor, femeia a vrut să se răzbune pe fostul iubit pentru că a părăsit-o și i-a furat bijuteriile. De aceea, a contactat un grup de persoane din Sicilia despre care știa ca au legături cu magia.

„Avea contacte importante în gruparea de crimă organizată din Riesi. Un șef a fost de acord cu planul ei și a trimis 4 persoane să execute crima, în nordul Italiei”, a declarat un ofițer de poliție pentru La Repubblica. Victima a fost identificată pe baza unor bucăți de îmbrăcăminte recuperate din zid.