A plecat cu cortul, dar noaptea s-a trezit cu capul în gura unei FIARE: Iubita a fugit în maşină şi m-a lăsat

Un băiat de doar 16 ani a fost la un pas de moarte după ce s-a trezit din somn cu capul în gura unei fiare sălbatice. Cu toate că lupii de obicei nu atacă oameni, experţii cred că a animalul a confundat capul minorului cu un animal de mici dimensiuni. Cu toate că tânărul se lupta pentru viaţa lui, iubita l-a lăsat baltă şi a fugit în maşină, închizând uşa în spatele ei.

29 aug. 2013, 17:06

Noah Graham, un băiat de doar 16 ani din Minnesota, a rămas cu o rană gravă la cap după ce un lup flămând l-a atacat în timp ce se afla cu cortul, alături de iubita lui, potrivit The Sun.

Inedit este faptul că acesta este primul atac de lup din istoria statului american. Atacul a avut loc în cursul dimineţii de sâmbătă, la ora patru dimineaţa, când cei doi dormeau.

Citeşte şi Bunicuţa şi lupul: O rusoaică s-a luptat cu animalul până l-a doborât

Nu s-a auzit niciun sunet. Nu am auzit nimic. Totul s-a întâmplat dintr-o dată. A trebuit să îl prind de spate şi să îmi scot capul din gura lui. După ce m-am ridicat am inceput să îl lovesc şi să ţip şi nu voia să plece, dar după o vreme a luat-o la fugă„, a povestit tânărul, care recunoaşte că iubita lui a luat-o la fugă şi s-a închis în maşină imediat ce a văzut animalul.

Citeşte şi Brazilia va clona opt specii de animale pe cale de dispariţie

Tânărul a ajuns la spital unde doctorii au avut nevoie de 17 copci pentru a închide rana din cap. Noah se afla într-un parc natural alături de alţi cinci prieteni când a avut loc atacul. Autorităţile au capturat animalul şi l-au împuşcat la scurt timp. Potrivit acestora, se pare că lupul a confundat capul minorului cu un animal de mici dimensiuni, mai ales că astfel de atacuri sunt extrem de rare.