A pozat nud, dar nu vrea să apară TOPLESS la TV: Nu-mi doresc să mi se vadă ce nu ar trebui

O frumoasă vedetă din România, care şi-a arătat sânii în numeroase ocazii, spune că nu ar vrea să i se vadă sânii la TV, în timpul emisiunii "Dansez pentru tine", motiv pentru care şi-a luat măsuri suplimentare de protecţie.

18 oct. 2013, 07:42

La 24 de ani, Ruby s-a pozat în numeroase ocazii în lenjerie intimă sau chiar fără, însă a recunoscut că nu ar vrea ca sânii ei să se vadă la TV, în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”, astfel că şi-a luat măsuri de protecţie, potrivit Libertatea.

Citeşte şi Ruby, fotografie CONTROVERSATĂ pe Facebook. „Zici că eşti mop de spălat pe jos”

O fi imaginea mea una sexy, dar nu-mi doresc să mi se vadă ce nu ar trebui în timpul emisiunii. Este un show de dans, până la urma. Voi face tot posibilul să evit astfel de întâmplări. O să folosesc nişte benzi speciale, care ţin sutienul lipit de sâni„, a declarat artista.

Inedit este faptul că Ruby şi-a modificat întregul program pentru a se pregăti cât mai bine. Astfel, pentru a fi sigură că o să câştige competiţia de dans, ea a renunţat la numeroase concerte şi doarme extrem de puţin, mnutându-se practic în sala de dans, pentru repetiţii. 

Citeşte şi DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14: Idolii generaţiei tinere vor intra în ring. Vezi cine sunt VEDETELE

Repetăm de dimineaţa până seara, apoi eu îmi iau costumaţia de scenă şi plec să cânt prin diverse oraşe, după care mă întorc direct în Buftea, la antrenament. Singurele ore de somn sunt cele din maşină. Am început să mai renunţ la concerte. Le accept doar pe cele care sunt la maximum 300 km de Bucureşti, pentru că a doua zi dimineaţa trebuie să fiu la repetiţii„, a recunoscut vedeta.