A PRIMIT 58 de MILIOANE de dolari, dar nu iese din casă fără ŞAPCĂ: Craniul lui este ca o PLĂCINTĂ

Un american de 43 de ani, de profesie zugrav, a primit despăgubiri în valoare de 58 de milioane de dolari, după ce o bătaie dintr-un bar l-a lăsat cu craniul distrus pentru tot restul vieţii. Ulterior, el a dat în judecată firma de securitate care ar fi trebuit să asigure liniştea, devenind peste noapte milionar. Cu toate acestea, el este obligat să poarte şapcă de fiecare dată când iese din casă din cauza formei ciudate a capului şi nu mai poate să vorbească.

02 iul. 2013, 14:02

Suma este una dintre cele mai mari despăgubiri oferite vreodată unei persoane din California, dar şi daunele sunt pe măsură, în urma brutalului atac, Antonio Lopez Chaj rămânând cu o gaură în craniu şi fără voce.

Citeşte şi Bătaie între poliţişti, în India: Doi oameni ai legii s-au luat la bătaie în plină stradă VIDEO

Potrivit NY Daily News, bărbatul nu va primi nimic până avocaţii acuzaţilor nu vor face recurs, urmând să existe mai multe negocieri între cele două tabere. Victima are nevoie de ajutorul familiei şi poartă de fiecare dată când iese din casă o şapcă. Mai mult, el nu poate vorbi, rămânând mut. Fostul zugrav a reuşit să uimească publicul prezent la conferinţa de presă în care a fost dată decizia judecătorilor.

Craniul lui este ca o plăcintă din care lipseşte un sfert. Cred că omul a înnebunit, şi-a pierdut minţile. A fost furie pură„, a declarat avocatul său, Federico Sayre.

Citeşte şi O femeie accidentată în timpul filmărilor de la „Transformers 3”, despăgubită cu 18,5 mil. de dolari

Bărbatul a fost lovit după ce a încercat să aplaneze un conflict dintre două rude de-ale sale şi doi angajaţi ai barului, un barman şi un agent de pază. Potrivit avocatului, victima a fost atacată cu un baston, a fost lovită de opt ori în cap şi trântită de patru ori cu craniul de pavaj. Mai mult, s-a descoperit că bodyguard-ul nu avea licenţă de practică şi nu ar fi trebuit să fie angajat. Cei doi bătăuşi au dispărut fără urmă.