A primit cadou de Crăciun de la iubita sa în urmă cu 47 de ani şi la desfăcut acum. Incredibil ce se afla în cutie VIDEO

În urmă cu 47 de ani, primea un cadou de Crăciun de la iubita sa de atunci pe care nu l-a mai desfăcut niciodată. Până acum.

09 dec. 2018, 12:41

Adrian Pearce, 60 de ani, din Toronto, Canada, fusese părăsit de iubita lui din școală, Vicki Allen, în 1970, scrie antena3.ro. Iar de atunci nu a desfăcut cadoul de la ea. Până de curând, când cei doi s-au reîntâlnit.

Citeşte şi Târgul de Crăciun din Capitală. Circulaţie deviată pe Bulevardul Constituţiei, din cauza numărului mare de persoane

Cadoul era o carte intitulată: „Love Is: New Ways To Spot That Certain Feeling”.

Cei doi s-au reunit, după ce povestea a apărut prima dată în urmă cu un an în presă. După ce au luat legătura, Pearce și soția sa, Janet, au mers în British Columbia ca să se întâlnească cu Vicki.

Allen a deschis cadoul la un eveniment caritabil. „Era o carte mică numită: Love Is: New Ways To Spot That Certain Feeling, cu desene și citate despre dragoste. Ironia era extremă”, a declarat Allen pentru Daily Mail.

Femeia mai susține că a fost șocată să afle că fostul ei iubit a ținut atât de mult cadoul nedesfăcut.


loading...