A primit o scrisoare prin care familia lui este înştiinţata că a murit. Ce a urmat e CUTREMURĂTOR

Desi e viu si nevatamat, un american a fost instiintat oficial ca a murit. Scrisoarea era de fapt pentru familia lui, careia autoritatile ii solicitau sa restituie pensia incasata ilegal dupa asa-zisul deces al barbatului.

16 aug. 2014, 09:11
A primit o scrisoare prin care familia lui este înştiinţata că a murit. Ce a urmat e CUTREMURĂTOR

Greseala dateaza deja din ianuarie, iar statul nu se grabeste sa o remedieze. Omul figureaza in continuare drept mort.

Charles Hubbard a scapat cu viata din razboiul din Vietnam. La 59 de ani, constata ca nu e la fel de usor sa scapi cu viata si din hatisul birocratic din tara lui. ”Am murit pe 15 ianuarie, anul acesta”, spune Charles.

Barbatul a aflat despre decesul sau prematur dintr-o scrisoare de la Departamentul pentru Veterani, institutia care ii platea o pensie de 1.000 de dolari pe luna. ”Datele noastre arata ca decedatul a beneficiat ilegal de pensie, in valoare totala de 5.270 de dolari”, explica barbatul.

Scrisoarea unei soţii către amanta soţului face înconjurul internetului: „Dacă…”

Charles banuieste ca totul i se trage de la un furt de identitate. ”Am primit o factura de aproape 300.000 de dolari de la un spital din California”, continua Charles.

Cineva se internase in spital folosindu-se de numele lui. Iar barbatul acela a murit si informatia a ajuns probabil la Departamentul pentru Veterani. Dar procesul de reinviere in acte nu dureaza numai trei zile.

”Ii tot sun. Mi-au spus ca ar putea dura si opt luni”, a incheiat americanul. Intre timp, Charles nu-si mai primeste pensia si a ajuns sa manance pe la cantinele sociale.