A primit un nou chip după ce a fost înjunghiată de 100 de ori de un fost iubit FOTO

O femeie care a fost înjunghiată de peste 100 de ori de către un fost iubit, într-un atac oribil care a lăsat-o aproape decapitată, a primit un nou start în viaţă datorită chirurgiei plastice.

22 mart. 2013, 18:19
A primit un nou chip după ce a fost înjunghiată de 100 de ori de un fost iubit FOTO

Ilianexy Morales, din New York, a avut nevoie de 17 operaţii, inclusiv una de reataşare a brațelor parțial tăiate, ca urmare a atacului din 2005, dar a spus că ea nu îşi mai aduce aminte de atacul violent de fiecare dată când se uită în oglindă.

Aceasta operaţie care i-a schimbat viața a fost posibilă printr-un act caritabil al Academiei Americane de Chirurgie Facială, Plastică şi Reconstructivă, unde chirurgii pot „dona” abilitățile lor.

„Viaţa mea s-a schimbat cu adevărat. Înainte, îmi era extrem de rușine să fiu în preajma oamenilor. [Chirurgia] părea ca un vis, dar a fost real”, a spus Morales, potrivit DailyMail.

Morales avea 20 de ani când a început o relaţie cu un bărbat de 38 de ani. Acesta a devenit în timp extrem de obsesiv şi gelos, şi după trei ani de relaţie Morales a decis să se despartă de el.

În iulie 2005, el a întrebat-o dacă ar putea veni la ea acasă să vorbească despre relaţia lor. În dormitorul ei, el a scos un cuțit din ciorap și a început să o înjunghie de zeci de ori ei într-un atac frenetic. Femeia a fost aproape decapitată.