A profeţit cele mai mari schimbări ale omenirii, iar acum planeta tremură! Ce urmează să se întâmple

Puţini sunt cei care au auzit de Nikolaas van Rensburg, dar acesta s-a remarcat pentru numeroasele profeţii pe care le-a făcut.

13 ian. 2015, 07:38
A profeţit cele mai mari schimbări ale omenirii, iar acum planeta tremură! Ce urmează să se întâmple

Profeţii înfricoşătoare ameninţă lumea în 2015. Una dintre acestea s-a referit la războiul mondial, previziune ce s-a adeverit. Mai mult decât atât, a prevestit gripa spaniolă și numeroasele pierderi cauzate de aceasta.

Profeţia CUTREMURĂTOARE despre anul 2015: „Ne va LOVI şi va suferi întreaga OMENIRE!”

Tot Nikolaas van Rensburg a făcut profeții despre al Doilea Război Mondial, independența Irlandei și a statelor africane, a vorbit despre Organizația Națiunilor Unite și despre probleme actuale precum nașterea unei boli ce ucide millioane de oameni (SIDA), decesul prințesei Diana sau catastrofa de la Cernobîl.

Potrivit acestuia, al treilea conflict mondial se va desfășura între Marea Britanie, Germania și Statele Unite la un capăt, iar Rusia la celălalt. Se pare că acest război va fi atât de puternic încât marile puteri ale lumii vor ajunge să fie la stadiul de lumea a treia.

După aceea, omenirea va cunoaște o perioadă de mare schimbare.

Potrivit specialiştilor din domeniu, se pare că şi Nostradamus a făcut o serie de previziuni despre anul 2015, ce sună de-a dreptul cutremurător.

PERICOL iminent! Al Treilea Război Mondial va începe atunci când în ROMÂNIA se va întâmpla ASTA!

Astfel, se pare că omenirea se va confrunta cu numeroase conflicte militare și schimbări în plan social și politic. Multe dintre barierele lingvistice vor dispărea. Omenirea se va apropia astfel cu pași repezi de momentul în care țările își vor pierde identitatea, taxele vor dispărea iar părinții vor avea nevoie de certificate pentru a face copii, lucru cauzat de suprapopulație.

Mai mult decât atât, celebrul Nostradamus a avertizat că este foarte posibil să se producă un cutremur puternic în America, o calamitate ce ar putea afecta întreaga lume. De asemenea, se pare că acesta a prezis și o creștere alarmantă a epidemiilor.

Cele 10 profeţii şocante ale lui Nostradamus despre 2015: Radiaţiile vor arde lumea, iar un cutremur…