A promis că se căsătoreşte cu iubita dacă postarea ei de pe Facebook aduna 500 de like-uri. Ce s-a întâmplat însă după o oră

O tânără din Marea Britanie, foarte fericită cu iubitul ei cu care are o relație de 13 ani și trei copii, avea, totuși, o mică nemulțumire: Bărbatul nu a cerut-o de soție niciodată.

18 nov. 2017, 11:51
A promis că se căsătoreşte cu iubita dacă postarea ei de pe Facebook aduna 500 de like-uri. Ce s-a întâmplat însă după o oră

În ultimii 10 ani, Amanda Barr a încercat de nenumărate ori să-și convingă partenerul să îi facă propunerea, însă Stuart Gunn nu a cedat.

Saptamana aceasta, Amanda a venit cu o noua idee. L-a facut pe Stuart sa fie de acord sa o ceara daca ea aduna cu o postare 500 de like-uri pe Facebook. „Dupa cum stiti cei mai multi dintre voi, eu si Stuart suntem impreuna de 13 ani si avem impreuna 3 copii adorabili, o casa frumoasa si suntem fericiti si linistiti”, a scris Amanda.

„Singura problema este numele meu de familie. L-am tot presat sa ne casatorim, dar n-am avut noroc pana acum…. Stuart mi-a spus ca daca adun 500 de like-uri si 50 de share-uri cu aceasta postare pana la sfarsitul saptamanii, ma cere de sotie, iar anul viitor ne casatorim. Deci, ajutati-ma sa merg la altar”, a mai spus ea.

Amanda nu a mai trebuit sa astepte pana la finalul saptamanii, pentru ca in doar 2 zile a primit 24.000 de like-uri, cifrele „impuse” de Stuart fiind atinse in mai putin de o ora.

Vrei să faci nuntă în 2018? Alege-ţi luna cea mai bună pentru căsătorie în funcţie de zodiacul chinezesc