A răbufnit înainte de ROSENBORG – STEAUA: „Nu suport UMILINŢA”

ROSENBORG - STEAUA. Dat afară de la Steaua de Mirel Rădoi, Gabi Tamaş a semnat marţi cu Cardiff City. După oficializarea transferului Tamaş l-a atacat pe fostul antrenor susţinând că a plecat cu capul sus din Ghencea pentru că nu a vrut să fie umilit.

27 aug. 2015, 07:59
A răbufnit înainte de ROSENBORG – STEAUA: „Nu suport UMILINŢA”

ROSENBORG – STEAUA. „Nu ştiu de unde apar toate informaţiile în presă cum că ar fi fost discuţii la semnarea contractului meu sau că aş fi dat probe de joc.Eu am plecat duminică alături de prietenul şi managerul meu, John Kirkland, am discutat amândoi cu antrenorul şi cu preşedintele clubului, iar luni am făcut vizita medicală şi am semnat. Cine vorbeşte despre transferul meu se bagă în seamă. Nu este singura ofertă pe care am avut-o , dar am considerat că Anglia e cel mai bun loc unde să îmi continui cariera.

Mi-am făcut datoria unde am fost, am plecat cu capul sus pentru că nu suport să fiu umilit, aud că mulţi mă plâng, dar eu sînt fericit că m-am întors în campionatul unde există respect, onoare şi profesionalism”, a spus el după ce a semnat cu galezii de la Cardiff.

ROSENBORG – STEAUA: Prime uriaşe oferite de Gigi Becali pentru calificare