A rămas cu un PICIOR de MASĂ ÎNFIPT în gambă după ce a încercat să salveze viaţa unor COPII FOTO

O profesoară curajoasă a salvat mai mulţi elevi în timpul tornadei din Oklahoma, dar a rămas marcată pe viaţă, după ce o mare bucată de metal i-a rămas înfiptă în picior.

22 mai 2013, 16:56

Suzanne Haley, o profesoară din America, a fost rănită în timp ce încerca să salveze viaţa mai multor elevi, dar a rămas marcată pe viaţă, după ce o bucată de metal a rămas înfiptă în piciorul ei, potrivit The Sun.

Citeşte şi Tornada din SUA, mai puternică decât bomba de la Hiroshima

Femeia a protejat copii din şcoala Briarwood Elementary cu riscul de aşi pierde piciorul drept. Medicii au bandajat-o, dar uriaşul picor de masă din picorul victimei nu a fost înlăturat. Ea se adăpostea în spatele mesei cu mai mulţi copii în timp ce tornada a lovit unitatea de învăţământ. Ea a fost dusă de urgenţă la spital, suferind un şoc pe drum din cauza durerii.

Peretele a căzut pe noi, deasupra biroului. Iniţial am crezut că ceva greu a picat pe piciorul meu şi eram blocată. Nu puteam să mă mişc. Am rugat-o pe fica mea să se uite, ce stătea pe piciorul meu şi ea a relizat că obiectul era în piciorul meu, începând să ţipe„, a declarat profesoara după incident.

Citeşte şi Mărturii cutremurătoare despre clipe de coşmar şi poveşti de eroism în dezastrul din Oklahoma

Ulterior, ea a adăugat că a fost nevoită să stea calmă, pentru a nu speria elevii, cu toate că durerea era insuportabilă. Mai mult, profesoara a fost speriată de faptul că accidentul nu este acoperit de asigurarea medicală. Cu toate acestea, după ce a văzut gestul făcut de femeie, compania de asigurări a declarat că va suporta integral factura de spitalizare.