Răsturnare de situaţie: A recunoscut că a ucis-o pe Elodia!

Cristian Cioacă ar putea fi din nou liber! Fostul politist apare astazi in instanta, pentru prima data de la intrarea in vigoare a noului Cod Penal si a noului Cod de Procedura Penala. Tot marti va fi audiat si un detinut care sustine ca a ucis-o pe Elodia.

11 feb. 2014, 10:59

Cristian Cioacă este judecat după Noul Cod penal. Tot marţi, ar trebuie sa aiba loc audierea unui detinut care sustine ca a ucis-o pe Elodia Ghinescu si ca poate aduce in fata instantei obiecte ale avocatei, in vederea expertizarii.

Este vorba despre Nicu Parleteanu, aflat inchis in Penitenciarul Giurgiu.

„Imprejurarea noua este ca la dosarul clientului meu, un detinut, Nicu Parleteanu, a depus un document in care acesta spune ca detine bunuri ale Elodiei care pot fi expertizate. Asadar, se impune lamurirea oricarui aspect rezonabil care priveste legatura cu cauza noastra. Ce altceva sa fie mai rezonabil decat atunci cand vine o persoana si spune: ‘Eu sunt (n.r. – autorul), pot sa-ti aduc obiectele (n.r. – victimei)!’?!… E obligatoriu ca toate persoanele care au cunostinta de savarsirea unei infractiuni sa informeze organele judiciare si acestea sa lamureasca veridicitatea sub toate aspectele”, a declarat avocata lui Cioaca, Maria Vasii, pentru ziarul RING.

Cristian Cioacă, la Curtea de Apel Piteşti, pentru prima oară după intrarea în vigoare a noului Cod penal

Citeşte şi DOCUMENT-BOMBĂ în cazul ELODIA. Cursul anchetei poate fi schimbat VIDEO