Celebrul model Heidi Klum are o problemă jenantă: „Am crezut că nu mai scap de ei”

Heidi Klum, cunoscutul fotomodel, a făcut o declaraţie care a şocat o lume întreagă. Aceasta a recunoscut în emisiunea lui Ellen DeGeneres că de câteva luni trece prin momente delicate. Supermodelul s-a "pricopsit" cu păduchi şi nu mai ştie cum să scape de ei.

29 oct. 2015, 21:07
Celebrul model Heidi Klum are o problemă jenantă: „Am crezut că nu mai scap de ei”

Cunoscutul fotomodel Heidi Klum, care are o avere de peste 50 de milioane de euro, a dezvăluit că a luat păduchi de la fiica sa, care a venit cu ei în păr de la şcoală. După mai multe luni de chin, fotomodelul a crezut că a scăpat definitiv de ei, dar în urmă cu câteva zile a fost sunată din nou de la şcoală şi anunţată că fiica sa are din nou păduchi. 

„Am crezut că nu mai scap de ei. Am reuşit, însă. Nu mai am păduchi de câteva zile”, a spus aceasta în emisiunea lui Ellen.

Când avea păduchi, Heidi Klum a călătorit cu ei în mai multe ţări, având contracte de respectat în Australia, Noua Zeelanda sau Marea Britanie. Supermodelul a aflat târziu că fata sa a adus păduchii de la şcoală acasă şi că ea îi purta în păr la evenimente, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Heidi Klum se iubeşte cu un bărbat cu 13 ani mai tânăr, care a trecut şi prin patul lui Demi Moore