A recunoscut o crimă după 18 ANI

Misiune extrem de dificilă pentru anchetatori. Un deţinut de la Penitenciarul din Iaşi, aflat după gratii pentru o altă faptă, susţine că este autorul unei crime comise în urmă cu 18 ani în Bistriţa. Oribila crimă a lăsat atunci fără mamă o fetiţă de doar 10 ani.

21 nov. 2015, 09:24
A recunoscut o crimă după 18 ANI

Suzana Băloiu, o femeie de 34 de ani, la acea vreme, şi mama unei fetiţe de 10 ani, a fost omorâtă în bătaie şi aruncată apoi în râul Bistriţa. Femeia a fost dată dispărută însă la doar câteva zile a fost găsită într-un rău. Ancheta făcută atunci nu a dus însă la niciun rezultat.

„Pe corpul victimei au fost identificate diverse urme de violenta. In noaptea comiterii faptei la domiciliul victimei se afla doar fiica acesteia de 10 ani care a relatat anchetatorilor ca mama ei a purtat discutii cu un barbat, in jurul orei trei, in apartament, dupa care mama a acceptat sa paraseasca imobilul cu acea persoana”, spune Angela Sângeorzan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Crima a ingrozit atunci tot oraşul. Anchetatorii au mai aflat că vecinii femeii ar fi auzit zgomote în faţa blocului în noaptea dispariţiei.  Apropiaţii familiei povestesc că Suzana, care era fiica unui poliţist din oraş, nu ar fi deschis nimănui uşa, fără îl să cunoască. În noaptea crimei, soţul femeii nu era acasă.

Cazul cutremurător petrecut acum 18 ani în Bistriţa a ajuns acum din nou în vizorul procurorilor. Un deţinut le-a fi povestit poliţiştilor, care căutau în penitenciar autori ai înşelăciunilor prin metoda Accidentul, că el ar fi făptaşul crimei.