A renunțat la propria viață după ce și-a dedicat toată existența salvând oameni. Un pompier de 40 de ani, găsit spânzurat de familie

După ce și-a dedicat toată viața salvării de vieți omenești, un pompier de circa 40 de ani a decis să-și pună capăt zilelor.

17 mart. 2023, 20:22
A renunțat la propria viață după ce și-a dedicat toată existența salvând oameni. Un pompier de 40 de ani, găsit spânzurat de familie

Pompierul se mutase la casă de aproximativ un an, undeva în comuna Călărași, de lângă Turda, însă această schimbare nu i-a adus liniște și bucurie. Bărbatul de 40 de ani a ales să se sinucidă. A fost găsit spânzurat în casă de către familie.

Apropiații spun că suferea de depresie și că ar fi avut ceva probleme familiale. Înainte de a comite gestul extrem, pompierul a lăsat un bilet de adio prin care a explicat de ce a decis astfel. Conform unor surse din anchetă, bărbatul se temea să nu ajungă războiul din Ucraina și în Romania.

Citește și Salarii pompieri 2023. Pentru câţi bani pe lună îşi riscă viaţa angajaţii chemaţi la 112

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. ”La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Călărași, a decedat, ca urmare a spânzurării, într-o anexă a gospodăriei. O echipă operativă s-a deplasat la fața locului în vederea demarării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat IPJ Cluj.

Citește și Sediul BNR, evacuat de urgență. Sunt degajări mari de fum. Intervin mai multe echipaje de pompieri

„Un echipaj al serviciului de ambulanță județean a fost solicitat astăzi, în jurul orei 14.20, pentru a acorda asistență medicală de urgență unui subofițer operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă. Bărbatul a fost găsit fără semnale vitale, iar echipajul medical a început, imediat după sosirea la locul solicitării, manevrele de resuscitare. Din păcate acestea nu au readus semnalele vitale ale colegului nostru”, a transmis ISU Cluj.