A reuşit imposibilul: Povestea bărbatului care a călătorit în TOATE ŢĂRILE LUMII, fără avion VIDEO

Un britanic a călătorit timp de patru ani pentru a vizita toate cele 201 naţiuni de pe glob. Britanicul, în vârstă de 33 de ani, a devenit prima persoană care a vizitat toate ţările fără să zboare cu avionul.

05 aug. 2013, 09:52
A reuşit imposibilul: Povestea bărbatului care a călătorit în TOATE ŢĂRILE LUMII, fără avion VIDEO

Un britanic a avut parte de o aventură incredibilă în jurul lumii, după ce a călătorit aproape patru ani pentru a vizita toate cele 201 naţiuni de pe glob. Mai mult, el a a reuşit acest lucru fără să zboare cu avionul, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Incredibila poveste a ROMÂNULUI care călătoreşte în jurul lumii pe BICICLETĂ: Nu îmi este frică FOTO

Britanicul în vârstă de 33 de ani şi-a filmat întreaga călătorie. A parcurs peste 250.000 de kilometri în 1.426 de zile. Nu a zburat deloc cu avionul, iar ca să ajungă în toate cele 201 naţiuni de pe glob a mers pe jos, cu taxiuri, autobuze, trenuri şi vapoare. Totul cu un buget redus – de aproximativ 100 de dolari pe săptămână.

Am pornit din Uruguay la 1 ianuarie 2009, iar de atunci am călătorit aproape încontinuu pentru a devenit prima persoană care a vizitat toate ţările din lume fără să zboare„, a povestit el.

Citeşte şi INEDIT! Doi britanici s-au căsătorit de 22 de ori în diferite locuri din lume VIDEO

Călătoria sa nu a fost lipsită de peripeţii: în Congo a stat o săptămână în închisoare, fiind acuzat că e spion. În Rusia a fost arestat pentru că a încercat să intre pe furiş, iar în Seychelles era cât pe ce să fie răpit de piraţii somalezi. În decembrie anul trecut, britanicul a trecut graniţa Sudanului de Sud, cea mai nou creată naţiune. Iar acum a realizat un filmuleţ de 4 minute, în care prezintă fiecare ţară.