A SEMNAT. El este primul transfer al Stelei, în era Gâlcă

Steaua și-a găsit portar, după despărțirea de Ciprian Tătărușanu, care plecat liber de contract la Fiorentina. Roş-albaştrii s-au înţeles cu lituanianul Arlauskis, fostul portar al Unirii Urziceni, plecat liber de contract de la gruparea rusă Rubin Kazan.

10 iun. 2014, 09:56

Steaua a finalizat negocierile cu portarul lituanian Giedrius Arlauskis (26 de ani), iar goalkeeper-ul a semnat marţi contractul cu roş-albaştrii, urmând să fie titularul postului. Arlauskis urmează să fie prezentat oficial la Steaua într-o conferinţă de presă care va avea loc mîine de la ora 11:30.

Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica era unul dintre susținătorii revenirii lui Arlauskis în România, cei doi lucrând împreună la Unirea Urziceni. Arlauskis a evoluat cu ialomițenii în grupele Ligii Campionilor.

Într-un comunicat al clubului Steaua se precizează: „Bine ai venit, Giedrius Arlauskis!

Portarul echipei naționale a Lituaniei, Giedrius Arlauskis, a semnat, marti, un contract cu Steaua, aceasta urmând sa-l înlocuiască pe Ciprian Tatarusanu, care a plecat la ACF Fiorentina după 5 ani petrecuți în Ghencea.

Miko nu este la prima experienta în fotbalul romanesc, acesta activând, in trecut, la Unirea Urziceni, cu care a câștigat titlul de campion în 2009 și a participat în grupele UEFA Champions League.

Noul nostru jucator va fi prezentat oficial într-o conferință de presă care va avea loc miercuri, la ora 11:30, la Stadionul Steaua„.