A slăbit 50 de kilograme pentru iubitul turc, mai mic cu 12 ani ca ea. Ce a urmat este halucinant

O englezoaica a slabit 50 de kilograme ca sa arate perfect in ziua in care urma sa se marite cu iubitul turc, cu 12 ani mai tanar.

21 oct. 2014, 12:21

Dar chiar in toiul pregatirilor pentru nunta, Karen Reidy a descoperit pe Facebook ca Sakir Candan o insela cu o alta femeie, tot din Marea Britanie, scrie stirileprotv.ro. Karen si Sakir s-au cunoscut in 2012, cand ea si-a petrecut vacanta in Turcia.

Citeşte şi Clădirea care levitează. Lumea rămâne cu gura căscată FOTO şi VIDEO

L-a intalnit intamplator pe barbatul mai tanar decat ea si a fost cucerita de atentia pe care i-o acorda acesta. Nu numai ca era mai in varsta decat el, dar avea si 120 de kilograme, asa ca la inceput s-a intrebat de ce acest barbat ar fi vrut sa fie cu ea.

Citeşte şi Credea că fiica ei era ABUZATĂ la şcoală, însă rănile de pe corp ascundeau ceva ÎNGROZITOR

Sakir, insa, a stiut ce sa faca si a convins-o ca era vorba de iubire adevarata.

In lunile care au urmat, Karen a lucrat ore suplimentare, a facut economie la sange, ca sa stranga bani si sa mearga lunar sa-si vada iubitul. Mergea doar cu bicicleta la serviciu si a inceput sa manance mai putin, ca sa slabeasca si sa devina mai atragatoare pentru el.

Karen a rupt relatia cu turcul cand a aflat toata povestea. „Este un escroc sentimental. Singurul lucru bun in toata aceasta poveste este ca el m-a motivat sa slabesc, iar acum am cu 50 de kilograme mai putin”, a spus femeia.