A ŞOCAT medicii cu o boală BIZARĂ. Uimitoarea poveste a femeii care PLÂNGE cu LACRIMI de SÂNGE VIDEO

Doctorii din Chile au fost şocaţi când o tânără de 20 de ani s-a prezentat la un control medical având o condiţie ciudată: femeia plânge cu lacrimi de sânge în fiecare zi. Din nefericire, nimeni nu ştie care este motivul, iar ea nu are bani pentru a efectua o serie de teste performante.

27 iun. 2013, 07:28

Yaritza Oliva era o tânără normală din Purranque, Chile, până la începutul lunii iunie, când a descoperit cu stupoare că plânge cu lacrimi de sânge, potrivit The Sun.

Citeşte şi DEPENDENŢĂ ŞOCANTĂ. O femeie bea un litru de sânge pe zi: „Este ca şi apa pentru mine” VIDEO

De atunci, fără motiv, femeia de 20 de ani lăcrimează un lichid roşu de mai multe ori pe zi. Cu toate că a vizitat un medic, acesta nu a descoperit nicio infecţie şi a trimis-o acasă, recomandându-i doar nişte picături împotriva durerii, care, după cum spune Olivia, este indescriptibilă.

În prezent, părinţii şi prietenii încearcă să strângă bani pentru a o trimite la un expert în oftamologie, care ar putea să determine cauza bizarei condiţii. Tatăl ei, Jose, de profesie tâmplar, a cerut ajutorul unui ziar local.

Vă rog să duceţi mână la inimă, să realizaţi situaţia noastră şi să îmi ajutaţi fiica„, a spus el, speriat de ceea ce i se întâmplă femeii.

Citeşte şi INCREDIBIL: Un băieţel din Marea Britanie s-a născut fără sânge în corp

Din testele iniţiale, pare să fie vorba de o boală rară numită haemolacria, care face oamenii să plângă cu sânge. Cu toate acestea, în lumea medicală sunt cunoscute doar trei astfel de cazuri, care par să fie doar simptomele unei boli mai serioase sau a unei tumori. De asemenea, doctorii spun că există şi posibilitatea unui nivel ridicat de hormoni în femeile fertile.