A stat TREI ZILE în COPAC după ce a FUGĂRIT o VEVERIŢĂ, dar i-a fost prea frică să coboare FOTO

Un câine din rasa border collie, pe nume Laddy, a rămas blocat pentru trei zile într-un copac, după ce a alergat o veveriţă. Din fericire el a fost găsit de un vecin al stăpânilor care a anunţat poliţia.

14 aug. 2013, 17:18

Un câine în vârstă de şapte ani, care lipsea de acasă de peste trei zile, a fost găsit într-un copac, la trei metri deasupra solului, la doar câţiva metri de casă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Disperare mare: Ce face un câine care vrea rădăcina unui copac VIDEO

Animalul a fost găsit în cursul zilei de sâmbătă de Ron Stevenson, un vecin din cartier, care l-a salvat cu ajutorul unei scări şi apoi a sunat poliţia care i-a înapoiat patrupedul femeii care îl pierduse. El a adăugat că l-a auzit lătrând, în momentul în care lucra prin curte.

Citeşte şi IMAGINE INCREDIBILĂ: Bicicletă din anii ’50, înghiţită de copac FOTO

Cynthia Weeks a fost surprinsă în momentul în care autorităţile au bătut la uşa sa, spunându-i că nu o să îi vină să creadă unde a fost găsit Laddy. Femeia crede că animalul de compania a scăpat, după ce zgarda sa electronică s-a stricat. Mai mult, ea este fericită că animalul a scăpat doar cu câteva zgârieturi, cu toate că de când a ajuns acasă tot ceea ce face este să doarmă.