A tăiat o lămâie şi a ţinut degetele în ea timp de 10 minute. Pare ciudat, dar rezultatul este genial

Ruperea unghiilor reprezinta o problema cu care orice femeie s-a confruntat cel putin o data in viata. Din fericire, exista un truc simplu si eficient care va poate scapa de aceasta neplacere. Tot ce trebuie sa faceti este sa taiati o lamaie in doua si sa introduceti pe cat posibil varful degetelor in ea, ca in imaginea de mai jos.

01 mart. 2018, 09:12
A tăiat o lămâie şi a ţinut degetele în ea timp de 10 minute. Pare ciudat, dar rezultatul este genial

Lasati sucul lamaii sa actioneze timp de 10 minute, dupa care spalati cu sapun si clatiti. Repetati aceasta operatiune o data la 3 zile, timp de doua saptamani.

Sucul va intari unghiile si va preveni astfel fragilitatea lor, scrie kanald.ro.

Alte beneficii ale lămâii pentru frumusețe:

Lamaia este fructul minune ce te poate ajuta in multe. Daca pana acum il consumai ca limonada sau pentru peste, afla ca acest fruct are o serie de beneficii si pentru frumusetea ta.

1. Vindeca acneea si punctele negre – Lamaia are proprietati antibacteriene si antifungice si sunt o alternativa naturala la tratamentele acneice. Freaca o felie de lamaie pe fata ta sau poti picura zeama de la o lamaie pe zonele cu puncte negre. Lasa sa actioneze 10 minute, apoi spala-te bine cu apa rece.

2 Albeste dintii – Pune cateva lingurite de bicarbonat in sucul de la o lamaie, amesteca solutia, apoi periaza usor cu periuta de dinti. Vei obtine niste rezultate uimitoare.

3. Antidot pentru tenul gras – maseaza-ti fata cu zeama de lamaie inainte de somn. Acest lucru impiedica formarea unui ten extrem de gras.

4. Deschide culoarea parului – Poti folosi zeama de la lamai pentru a-ti decolora parul. Amesteca zeama cu balsamul de par, apoi aplica solutia cu un pieptene. Stai la soare cateva ore si clateste apoi parul. Repeta actiunea cel putin o data pe saptamana si vei observa ca parul se deschide la culoare.

5. Intareste unghiile – Aplica pe unghii o solutie obtinuta din ulei de masline si zeama de lamaie. In timp, unghiile se intaresc.

6. Curata pielea de pe fata si corp – Este o solutie antibacteriana de mare efect. Amesteca zeama de lamaie cu iaurt si uleiuri esentiale de levantica sau musetele. Maseaza-te cu solutia pe tot corpul si asa vei hidrata pielea si vei indeparta bacteriile.