A tamponat trei autovehicule în centrul Sucevei şi a fugit, abandonându-şi maşina

Şoferul unei maşini cu numere de Bulgaria a tamponat trei autoturisme parcate, în centrul municipiului Suceava, după care el şi pasagerul din maşină au fugit, abandonând autovehiculul cu cheile în contact.

17 oct. 2014, 12:50
A tamponat trei autovehicule în centrul Sucevei şi a fugit, abandonându-şi maşina

În noaptea de joi spre vineri, la ora 03.40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, pe strada Ana Ipătescu din localitate, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale, scrie monitorulsv.ro.

Citeşte şi Accident ŞOCANT în Capitală. Un şmecher cu maşină de LUX a lovit două tinere pe trecerea de pietoni VIDEO

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat patru autoturisme ce prezentau avarii şi un stâlp de fier, montat pe trotuarul străzii, îndoit.Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism înmatriculat în Bulgaria a tamponat 3 autoturisme parcate, după care cei doi ocupanţi ai mașinii au părăsit locul accidentului.

Citeşte şi CAMERE DE SUPRAVEGHERE: O maşină a intrat pe contrasens şi a lovit alte patru autovehicule. Imagini ŞOCANTE

Pentru continuarea cercetărilor şi ținând cont de faptul că în autoturismul din care au fugit cei doi ocupanți se aflau cheile de contact, iar geamul portierei stânga faţă era spart, autovehiculul înmatriculat în Bulgaria a fost ridicat şi transportat la sediul Poliţiei municipiului Suceava. „Cercetările continuă în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului rutier, urmând ca în funcție de rezultat să se dispună procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.