A trăit ŞOCUL VIEŢII lui: Află ce a păţit un bărbat care a ADORMIT în avion

Când Tom Wagner a deschis ochii, a avut un şoc. Pasagerul american adormise în avionul ce urma să îl ducă în Texas, la sora lui. Ce a urmat, este o întreagă poveste care a fost prezentată de postul de televizune CNN.

10 dec. 2013, 20:05
A trăit ŞOCUL VIEŢII lui: Află ce a păţit un bărbat care a ADORMIT în avion

Tom Wagner s-a îmbarcat în avion din Lafayette (Louisiana) urmând să ajungă la sora lui din Houston (Texas).  În timpul zborului, bărbatului i s-a făcut somn şi a adormit. Avionul era plin cu pasageri. Bărbatul a căzut într-un somn atât de profund, încât nu a simţit când avionul a aterizat la destinaţie.

La un moment dat, Wagner a deschis ochii, dar în jurul lui nu mai era nimeni. În schimb, era întuneric, iar el era „captiv” în avion. Nici ţipenie de om, nici urmă de echipaj.

A sunat-o disperat pe prietena lui şi i-a povestit ce a păţit, iar ea, la rândul ei, a sesizat autorităţile aeroportuare, care au intervenit apoi pentru a-l elibera pe bărbat din avion.

Ajus în sfârşit pe aeroport, bărbatul, supărat, a povestit postului de televiziune CNN toată păţania. Wagner era revoltat mai ales de neglijenţa echipajului aeronavei, care nu s-a asigurat dacă mai sunt pasageri în avion înainte de a părăsi aeronava. A declarat că a fost „şocat” de această atitudine a personalului de zbor.

„Ce-ar fi fost dacă eram un om bolnav? Dacă făceam un atac de cord şi muream, ce s-ar fi întâmplat? Închizi pur şi simplu avionul şi pleci fără să te asiguri că nu a rămas nimeni acolo?”… s-a plâns Wagner.

Express Jet, partener al United, operatorul zborului, nu a putut oferi vreo explicaţie referitoare la acest incident.  Wagner a confirmat că a fost „despăgubit” de către compania aviatică cu un voucher în valoare de 250 de dolari.