A trebuit să aleagă pe cine salveză primul de la ÎNEC, CÂINELE sau SOŢIA. Vezi ce a DECIS FOTO

Un bărbat din Africa de Sud a avut de luat o decizie dificilă în momentul în care atât câinele său, cât şi soţia au căzut din yacht în timpul unei furtuni puternice. Cu toate acestea, el a ales să salveze câinele, înaintea soţiei.

08 aug. 2013, 12:58

Graham şi Sheryl Anley se aflau într-o croazieră de trei luni în jurul Africii de Sud, când o furtună puternică a lovit ambarcaţiunea într-o zonă extrem de periculoasă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi FANTASMAGORICUL motiv pentru care un bărbat şi-a aruncat CÂINELE în AER cu o BOMBĂ artizanală

Incidentul a avut loc în cursul zilei de 4 august, când valurile aveau o înălţime de peste şapte metri şi marea era învolburată. Din cauza vântului puternic, ei au naufragiat într-un recif de corali, ambarcaţiunea rămânând blocată. Mai mult, ei au căzut în apă. Cu toate acestea, când a văzut acest lucru, bărbatul a sărit întâi în ajutorul patrupedului, un câine din rasa Jack Russell în vârstă de 9 ani, pe nume Rosie. Animalul avea un costum special, care îl împiedica să se scufunde alături de o lumină puternică care îl făcea vizibil în furtună.

Citeşte şi S-a ÎNGROZIT când a aflat de la veterinar ce a făcut vecinul cu câinele lui

Ulterior, după ce câine a fost adus pe barcă, bărbatul s-a întors şi după nevastă. Într-un final, el a folosit telefonul mobil pentru a cere ajutor, un elicopter venind în întâmpinarea lor. În prezent, familia doreşte să se întoarcă la locul incidentului pentru a salva tot ce se mai poate de pe nava rămasă blocată în reciful de corali.