A văzut lucruri pe care nu le poate EXPLICA: Cutremurătoarele amintiri ale unui EXORCIST cunoscut

Pentru reverendul Tom Willis supranaturalul face parte din rutina lui zilnică. De-a lungul vieţii bărbatul spune că a văzut multe lucruri pe care nu a putut să le explice, de la obiecte care zburau prin cameră până la pereţi sau voci care vorbeau cu el de dincolo de mormânt.

27 mai 2013, 07:56

În timp ce majoritatea oamenilor consideră că oamenii posedaţi există doar în filme şi nu au loc în viaţa modernă, un preot din Marea Britanie trăieşte astfel de lucruri în fiecare zi. La 82 de ani, cu peste jumătate de secol de experienţe supranaturale, reverendul Tom Willis este cel mai cunoscut exorcist din Anglia, potrivit Mirror.

Citeşte şi Papa Francisc, surprins în timpul unei EXORCIZĂRI VIDEO

Exorcistul este cunoscut în întreaga lume, oamenii spunând că are un dar de a aduce pacea în casele bântuite. Mai mult, poliţia îi cere ajutorul atunci când are cazuri pe care ştiinţa nu le poate explica.

Oamenii care vin la mine sunt foarte speriaţi. Am avut şi atei care au venit la mine şi mi-au spus că nu cred în fantome, dar nu pot explica ce s-a întâmplat„, a declarat bătrânul.

Una dintre cele mai bizare poveşti pe care le-a trăit este aceea în care a ajutat un medium să scape de un spirit diabolic. El spune că un bărbat l-a abordat după ce a ţinut un discurs despre supranatural. Străinul a început să îl bată pe spate şi să vorbească cu o persoană invizibilă. Willis a crezut că acesta se preface, până când discuţia a luat o întorsătură neaşteptată.

Când am menţionat de sângele lui Hristos, vocea lui s-a schimbat. Mi-a spus să nu mai vorbesc despre asta şi a început să tremure şi să se scarpine. În acel moment am realizat că are ceva diabolic în el. Un coleg mi-a povestit că a exorcizat o fetiţă din India, iar după ce a binecuvântat-o fata a început să tremure. El a rugat-o să îşi spună numele, şi cu toate că de obicei nu vorbea, o voce ciudată a spus „Eu sunt Încăpățânarea. El a comandat spiritului să plece şi fata şi-a revenit. În timp ce miluia alţi oameni, fata a început să cânte imnuri în limba ei normală„, povesteşte exorcistul.

O altă experienţă bizară pe care a trăit-o s-a întâmplat în casa unui poliţist a cărui casă era posedată. În timp ce stătea de vorbă cu familia, ornamentele de pe pereţi au început să zboare prin casă. Mai mult, un bibelou cu un câine a trecut drept printr-un perete de cărămidă.

Citeşte şi Un PREOT din Constanţa, vestit pentru slujbele neobişnuite de EXORCIZARE: Râgâie în biserică VIDEO

Nu mi-a venit să cred ce văd. Ornamentul din birou a trecut prin peretele de cărămidă şi a ajuns în bucătărie. În fiecare săptămână primesc telefoane de la poliţie care îmi spun: Cred că acest caz ţine de domeniul tău, nu al nostru„, a declarat el jurnaliştilor britanici.

Cu toate că este o persoană foarte sceptică, Willis crede că posedările există, iar exorciştii trebuie să ajute oamenii. Mai mult, el a adăugat că una din zece persoane a văzut o fantomă cel puţin odată în viaţă. Cu toate acestea, bărbatul este conştient de faptul că multe dintre cazurile lui apar din cauza persoanelor bolnave psihic sau a celor care caută atenţie.

De multe ori mă simt inconfortabil dacă atunci când pun mâna pe capul cuiva să îl vindec îmi răspunde cu o voce ciudată. De cele mai multe ori aduc cu mine mai mulţi preoţi care să mă ajute. În cele din urmă, ştiu că răul există, dar se teme de bine. Trebuie să fiu conştient de el, dar nu trebuie să mă tem. Despre asta este vorba în munca mea„, a conchis el discuţia cu jurnaliştii britanici.

Citeşte şi „Exorcistul secolului XXI”: Documentarul despre singurul exorcist aprobat de Vatican în Europa VIDEO